Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010

Μπερμπερίδης Πάυλος

Ο Παύλος Μπερμπερίδης γεννήθηκε το 1987 Στο Αγρίνιο και από την ηλικία των 13 ετών ασχολείται με την Ελληνορωμαϊκή πάλη ( για δέκα περίπου χρόνια ) στον σύλλογό μας. Με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις στις κατηγορίες των παίδων και των εφήβων ενώ σήμερα συμμετέχει στα 84kg της Ελληνορωμαϊκής των Ανδρών.
Ξεχωριστός αθλητής για την αγωνιστικότητα , το πείσμα αλλά και το ήθος του ο Παύλος στήριξε και στηρίζει την προσπάθειά μας ώστε όλο και περισσότερα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα. Είναι από τους λίγους που έχει εμβαθύνει στην φιλοσοφία της πάλης , ενός αγωνίσματος που έρχεται από την αρχαία Ελλάδα , ως σήμερα.
Εκτός από την δραστηριότητά του στην πάλη Ο Μπερμπερίδης επαγγελματικά ασχολείται ως μουσικός ( παίζει μπουζούκι ) Μάλιστα το 2013 μας χάρισε ένα υπέροχο ύμνο στην πάλη μέσα από τον οποίο περιγράφονται όλες οι αρετές και οι αξίες του αγωνίσματός μας. Επιπλέον το 2014 ο Μπερμπερίδης παρακολούθησε με επιτυχία σχολή προπονητών πάλης της ΓΓΑ. Σήμερα ο Παύλος βρίσκεται στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας και είναι καλλιτεχνικός διευθυντής - μουσικός σε μαγαζιά της πόλης. Του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και η σκέψη μας καθώς και οι ευχές μας είναι μαζί του

Δεν υπάρχουν σχόλια: