Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Β΄ φάση σχολικού πρωταθλήματος πάλης 2010

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η β΄φάση του σχολικού πρωταθλήματος πάλης στην Λάρισα ( βόρειος όμιλος ) για την αποστολή μαθητών της Αιτωλοακαρνανίας.
Στην μεγάλη κατηγορία στα Λύκεια ο μαθητής του 20υ Γεν. Λυκ. Αγρινίου ΚΟΥΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ κατετάγει στην δεύτερη θέση της κατηγορίας των 120 kg και προκρίθηκε στην Γ΄φάση (πανελλήνιο πρωτάθλημα τον Μάϊο στην Αθήνα ).
Και οι υπόλοιποι μαθητές ( αθλητές του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ) Θεοδοσίου Χρήστος , Κούτας Γρηγόρης , Κακούρης Χρήστος (αργυρό μετάλλιο ) και Καλογήρου Παρασκευάς αγωνίστηκαν εξαιρετικά .
Ικανοποιημένοι έμειναν οι προπονητές της αποστολής Παπανικολάου Χάρης και Θεοδωρόπουλος Ιωάννης από την απόδοση των νεαρών παλαιστών.
Στο τέλος της διοργάνωσης εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του νομού Λάρισας και προς τους εκπροσώπους της ΕΟΦΠ για την επιτυχία των αγώνων.

2 σχόλια:

ΠΑΥΛΟΣ ΜΠ. είπε...

Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τον αγώνα που έδωσαν.Εύχομαι καλή επιτυχία στον Άρη στην Γ΄φάση του πρωταθλήματος!

Unknown είπε...

ΣΥΝΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΗΤΥΧΕΙΑ ΤΟΥΣ.Κ ΝΑ ΠΩ Κ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΩ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΟΥ Κ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.