Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Αθλητισμός-τρόπος ζωής

Ευχάριστη έκπληξη στην προπόνηση της Παρασκευής 19-03-2010 ήταν η παρουσία και η συμμετοχή του Πανελληνιονίκη παλαιστή μας στην κατηγορία 60kg Ελληνορωμαϊκής πάλης Ανδρών Βάρσου Βασίλη.
Πρίν από ένα μήνα ο Βασίλης μετά από σύγκρουση της μηχανής του με διερχόμενο ΙΧ υπέστει συντριπτικό κάταγμα κνήμης και περόνης στο δεξί πόδι του. Χτές λοιπόν μετά την περιπέτεια αυτή ήρθε στο γυμναστήριο και ανέβηκε στην παλαίστρα. Ακολούθησε ένα συντηριτικό πρόγραμμμα γυμναστικής.
Εκμυστηρεύτηκε στους συναθλητές του ότι στην περιπέτειά του αυτή τον βοήθησε πάρα πολύ ο αθλητισμός και η πάλη ειδικότερα.
Εκπαιδευμένος στις πτώσεις έπεσε όσο ήταν δυνατό χωρίς επιπλέον τραυματισμούς.
Επίσης η αντίδρασή του στα φάρμακα που του χορηγήθηκαν ήταν η καλύτερη δυνατή.
Εμείς δεν πρέπει από την πλευρά μαςνα παραλλείψουμε να ευχαρηστήσουμε τον χειρουργό του Γ.Ν.Ν. Αγρινίου κ. Παπαπάνο για την επιτυχημένη επέμβαση που πραγματοποίησε στον παλαιστή μας αποδεικνύοντας πως η περιοχή μας έχει αξιόλογους επιστήμονες με υποτυπώδη μέσα . . .
Τέλος ευχόμαστε στον Βάρσο να είναι σιδερένιος και να επιστρέψει το ταχύτερο στις κανονικές προπονήσεις και τους αγώνες , γιατί ο αθλητισμός γι αυτόν είναι τρόπος ζωής και η αγάπη του για την πάλη είναι μεγάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: