Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Βασιλόπουλος Δημήτρης

Ταλαντούχος αθλητής του ΓΦΣ Παναιτωλικού με σπουδαία συνεισφορά στον αθλητισμό της πόλης μας.Γεννήθηκε το 1990 στο Αγρίνιο και από το 2000 προπονείται μαζίμας. Με πολλά μετάλλια στις κατηγορίες των παίδων και εφήβων στα 84 kg της Ελληνορωμαϊκής πάλης στα τοπικά αλλά και στα πανελλήνια πρωταθλήματα άφησε πολλές υποσχέσεις για σπουδαιότερες διοργανώσεις. Αυτό το διάστημα παρακολουθεί τα μαθήματά του στην σχολή του στην Αθήνα και παράλληλα γυμνάζεται σε σωματεία του λεκανοπεδίου αλλά και όταν έρχεται στο Αγρίνιο ώστε να διατηρεί την φόρμα του.
Με αργυρό μετάλλιο στους σχολικούς αγώνες στις Σέρρες το 2007 εκπροσώπησε επάξια το 4ο ΕΝ Λύκειο , την πόλη μας και τον Παναιτωλικό ΓΦΣ.
Το διάστημα αυτό παρόλο που το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων ημερολογιακά πέφτει μέσα στην εξεταστική του θα μετάσχει πολλά υποσχόμενος στην κατηγορία των 84 kg.
Ο Δημήτρης είναι ό αθλητής που με το ήθος , την αγωνιστικότητα , το πείσμα , την απόδοσή του μας κάνει υπερήφανους κάθε φορά που αγωνίζεται. Ποτέ του δεν επεδίωξε κάτι από τον αθλητισμό και η ζωή του τα φέρνει όλα καλά . Αυτό γιατί ο αθλητισμός , και η Ελληνορωμαϊκή πάλη είναι τρόπος ζωής για μερικούς ανθρώπους.
Του ευχόμαστε όλα να του πηγαίνουν καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: