Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . . .
















Υστερα από μια συγκλονιστική μονομαχία , η πρωταθλήτρια Ελλάδος πλέον ΛΙΑΤΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αθλήτρια του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ κατέκτησε την κορυφή και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου αφού πήρε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 60 κιλών της ελευθέρας πάλης κορασίδων.
Η Αγρινιώτισσα αθλήτρια που από τα πρώτα της βήματα ήταν αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής και αργότερα της πάλης κέρδισε με πτώση τις αντιπάλους της.
Στα ημιτελικά με πτώση την αθλήτρια ΤΖΙΩΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΑΓ. ΝΕΣΤΟΡΑ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ και στον τελικό του αγωνίσματος την περσινή Πανελληνιονίκη στα 65 κιλά ΛΟΪΖΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Πρωταθλητή συλλόγου ΕΥΠΙΡΙΔΑΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ. Για να πάρετε μια μικρή ιδέα πατήστε εδώ.
Επίσης στην κατηγορία των 100 κιλών της Ελληνορωμαϊκής πάλης παίδων Ο παλαιστής μας ΚΟΥΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ κατέλαβε την 5η θέση αφού κέρδισε στον πρώτο αγώνα του τον παλαιστή ΦΩΤΙΑΔΗ του ΑΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΙΟ ( για να δείτε την πρώτη περίοδο πατήστε εδώ ,και για να δείτε την συνέχεια πατήστε εδώ ) , αλλά τραυματίστηκε και ηττήθηκε στα REPECHAGE από τον αθλητή της ΜΥΤΗΛΙΝΗΣ ΜΠΟΥΧΛΗ ( Δείτε τον αγώνα ). Την πρώτη θέση στην κατηγορία κατέλαβε ο αθλητής του ΑΘΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ( Δείτε τον αγώνα ).
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Λυκείου Κουφαλίων Θεσσαλονίκης και η οργανωτική επιτροπή ήταν άριστη στην διοργάνωση των αγώνων.

1 σχόλιο:

Παπανικολάου είπε...

Συγχαριτήρια στην Πρωταθλήτρια μας για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κορασίδων και στον αθλητή μας Κούτα Γρηγόρη για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.

Ακόμη θα πρέπει, τοσο ολοι μαζί σαν ομάδα οσο και ο καθε ένας απο εμάς προσωπικά, να συγχαρεί τον προπονητή μας κ.Θεοδωρόπουλο Ιωάννη για τα συγκεκριμένα αποτελέσματα αλλά και να τον ευχαριστήσουμε για τον καθημερινό του αγώνα οπου μέσα απο τις δυσκολίες της καθημερινότητας, μας προσφερει την γνώση, την δύναμη και το κουράγιο να συνεχίζουμε να παλεύουμε στην ζωή μας και να μην τα παρατάμε στην πρώτη δυσκολία
Ευχαριστούμε και πάντα επιτυχίες!