Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Επέστρεψαν με νίκες οι άντρες

Την Κυριακή 15 Μαϊου 2011 στο κλειστό γυμναστήριο της Ζωφριάς στα Άνω Λιόσια Αττικής διεξήχθησαν οι πανελλήνιοι προκριματικοί αγώνες Ελληνορωμαϊκής πάλης Ανδρών για το 2011. Η συμμετοχή των παλαιστών του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ήταν καλή αφού κατάφεραν να πλασαριστούν σε καλές θέσεις στην κατάταξη.
Συγκεκριμένα στην κατηγορία των 60 κιλών σε σύνολο 10 αθλητών ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ κατετάγει 5ος αφού κέρδισε τον ΤΣΟΥΡΕΚΑ της Παλαίστρας Ελασσόνας αλλά ηττήθηκε από τον ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ του ίδιου σωματείου στον επόμενο γύρο.
Στην κατηγορία των 66 κιλών ο ΒΑΡΣΟΣ κατετάγει 5ος σε σύνολο 15 αθλητών αφου κέρδισε τον ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ του Παντζιτζιφιακού και τον ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟ της Δόξας Βύρωνα αλλά στα ημιτελικά ηττήθηκε από τον αθλητή ΠΕΝΤΟΡΕΤΣ του ΠΟΠ
Στην κατηγορία των 84 κιλών ο αθλητής μας ΜΠΕΡΜΠΕΡΙΔΗΣ κατετάγει 7ος σε σύνολο 33 παλαιστών! Ο ΜΠΕΡΜΠΕΡΙΔΗΣ νίκησε τον ΝΙΚΗΤΑΚΗ του Α.Σ. Κερατέας και τον ΚΤΕΝΙΔΗ του ΔΑΣ Ζεφυρίου , αλλά ηττήθηκε απο τον ΜΟΥΤΟΥΣΙΔΗ του ΠΟΠ.
Στα 96 κιλά ο αθλητής μας ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ηττήθηκε στον 1ο γύρο απο τον ΚΟΥΡΟΥΝΗ του Ηρακλή Περιστερίου ενώ στην ίδια κατηγορία ο παλαιστής μας ΣΦΥΡΗΣ κατετάγει 7ος σε σύνολο 32 αθλητών.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους παλαιστές μας για την συμμετοχή και την αγωνιστικότητα που έδειξαν , ένα μικρό δείγμα μπορείτε να πάρετε πατώντας εδώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: