Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Καταστροφή ! ! !

Τεράστια ήταν η έκπληξη των παλαιστών του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ , όταν πηγαίνοντας για προπόνηση το Σάββατο το μεσημέρι , αντίκρισαν το γυμναστήριο να έχει μετατραπεί σε κολυμβητήριο ! Λόγω έλλειψης συντήρησης τα τελευταία χρόνια αλλά και της αδιαφορίας ορισμένων υπευθύνων , εξ αιτίας της νεροποντής που έπληξε την Δυτική Ελλάδα το τελευταίο τριήμερο , το νερό πέρασε στον χώρο του προπονητηρίου και τα έπνιξε ΟΛΑ.
Το χειρότερο είναι ότι τα στρώματα της παλαίστρας σφουγγάρια καθώς είναι τράβηξαν κυβικά νερού με αποτέλεσμα μέσα στην μέση της αγωνιστικής περιόδου το τμήμα να μείνει χωρίς στέγη και η παλαίστρα να καταστραφεί ! ! Αθλητές που εκπροσωπούν την χώρα μας σε Διεθνή πρωταθλήματα και το Αγρίνιο σε πανελλήνια πρωταθλήματα , με τις σφουγγαρίστρες στα χέρια προσπάθησαν να σώσουν ότι μπορούσε να σωθεί . . . . Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα του αθλητισμού στην Ελλάδα και στο Αγρίνιο ειδικότερα !
Όλα αυτά κάνουν ακόμα μεγαλύτερες τις επιτυχίες των αθλητών μας όταν βρίσκονται στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και άλλες μεγάλες διοργανώσεις , προετοιμασμένοι κάτω από τέτοιες συνθήκες . . . . . . Τέλος να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Διοικητή του ΚΕΤΘ Αυλώνας , ο οποίος χορήγησε ειδική άδεια στον στρατευμένο αθλητή μας ΚΟΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΗ , ο οποίος συμμετέχοντας στην Α φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων στον Ευρωπό Κιλκίς , προκρίθηκε στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: