Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Με δύο μετάλλια γύρισαν οι παλαιστές από την Λάρισα

Το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 στο κλειστό γυμναστήριο Αλκαζάρ στην Λάρισα έγινε η Γ΄ προκριματική φάση για τους παίδες και τους έφηβους αθλητές της πάλης
Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 96-120 κιλών της Ελληνορωμαϊκής πάλης εφήβων κέρδισε ο παλαιστής του Παναιτωλικού Κούτας Γρηγόρης και μαζί την πρόκρισή του στους οχτώ καλύτερους παλαιστές της κατηγορίας του για το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων που θα γίνει στις 7 και 8 Απριλίου στις Σέρρες. Μολονότι δεν είχε ξεπεράσει τον τραυματισμό του στα πλευρά από την προηγούμενη αγωνιστική της Αθήνας ο Κούτας κέρδισε τους αθλητές ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ και ΤΑΣΣΗ του ΔΑΣ. Α.Λ και κατέλαβε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και ο παλαιστής μας ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ στην κατηγορία των 85-100 κιλών παίδων Ελληνορωμαϊκής αφού ηττήθηκε στην πορεία από τον αθλητή ΤΣΑΒΔΑΡΗ της Ελασσόνας αλλά κέρδισε τους ΝΤΑΝΗ της ΑΕ ΣΕΛΛΩΝ και τον ΓΚΕΒΡΕΚΗ του Αρχέλαου Κατερίνης.
Αξιόλογη και αξιοπρεπής ήταν η συμμετοχή και των άλλων δύο νέων παλαιστών του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ. Στην κατηγορία των 76 κιλών GR παίδων ο ΚΑΡΑΝΤΖΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ και στην κατηγορία των 69 κιλών GR παίδων ο ΚΑΡΑΝΤΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ αγωνίστηκαν με αυτοθυσία αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Κέρδισαν όμως μεγάλη εμπειρία για την αγωνιστική τους συνέχεια.
Ικανοποιημένος δήλωσε ο προπονητής τους κ ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ που συνόδεψε αυτή την αποστολή.
Σε επόμενη ανάρτηση που θα ακολουθήσει θα υπάρχει φωτογραφικό υλικό από την διοργάνωση αυτή

Δεν υπάρχουν σχόλια: