Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Δύο Αργυρά μετάλλια στους Αντρες

Με δυο αργυρά μετάλλια επέστρεψαν οι παλαιστές μας και πρόκριση στην οχτάδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανδρών του 2012 ύστερα από συγκλονιστικές μονομαχίες που έδωσαν στο κλειστο γυμναστήριο του Ατλα στην Καλλιθέα.
Στην κατηγορία των 66 κιλών Ελληνορωμαϊκής πάλης και με συμμετοχή 13 αθλητών ο Βάρσος Βασίλης ηττήθηκε στον τελικό απο τον Δεμιρκάν του ΔΑΣΑΛ, ενω στον τελικό της κατηγορίας των 120 κιλών ο αθλητής μας Κούτας Αριστείδης ηττήθηκε απο τον αθλητή Σάββα Δημήτρη του Εθνικού Γυμναστικού συλλόγου. Στην κατηγορία αυτή συμμετείχαν 22 αθλητές. Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι παλαιστές μας στους αγώνες αυτούς.
Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των 85 κιλών ο παλαιστής του Παναιτωλικού Ράπτης Βαγγέλης αγωνίστηκε πολύ καλά αλλα δεν κατάφερε να προκριθεί ανάμεσα σε 33 αντιπάλους.
Στα 96 κιλά ο Βασίλης Σφυρής ανάμεσα σε 32 αντιπάλους δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ηττήθηκε στον πρώτο γύρο απο τον Φάλλια και αποκλείστηκε στην συνέχεια.
Στα 120 κιλά ο Κουτας Γρηγόρης αποκλείστηκε. Ο Αγρινιώτης Καρέλιν όπως τον αποκαλούν οι προπονητές των άλλων σωματείων παρότι ο μικρότερος στην κατηγορία του ( αγωνίστηκε με υπεύθυνη δήλωση γονέα και προπονητή ) δεν μπορεσε να ξεπεράσει τον πρόσφατο τραυματισμό στο δεξί μετατάρσιο.
Ικανοποιημένος δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού Χαρης Παπανικολάου που συνόδευσε την αποστολή

2 σχόλια:

ioannis politis είπε...

ΔΑΣΚΑΛΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΟΛ/ΝΙΑ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΘΛΗΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

Θεοδωρόπουλος είπε...

Ευχαριστώ. Να είσαι καλά και καλός άνθρωπος όπως τότε. Σε θυμάμαι στον αγώνα των παίδων που κέρδισες τον Θάνο στην Κατερίνη . . . .