Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2011

Επιστροφή απο την Βαρσοβία


Πριν λίγες μέρες επέστρεψε από την Βαρσοβία η Ελληνική αποστολή που αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων για το 2011.
Σε μια κακή οργανωτικά συνάντηση ( τα τοπικά μας πρωταθλήματα είναι καλύτερα ) – αλλά με υψηλό αγωνιστικό επίπεδο , όλοι οι αθλητές μας πάλεψαν αξιοπρεπώς και αν δεν κατάφεραν να κατακτήσουν μετάλλια γύρισαν με μεγάλη εμπειρία στις αποσκευές τους αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Η Αγρινιώτισσα πρωταθλήτριά μας Λιάτσου Ελευθερία πάλεψε στην κατηγορία των 60 κιλών με την Ρουμάνα πρωταθλήτρια INKZE KRISTA και παρόλο που προηγήθηκε 3-0 στο τέλος από απειρία ηττήθηκε 2-0 στις περιόδους. Το άσχημο ήταν ότι η ΙΝΚΖΕ μετά ηττήθηκε από την ΝΟΡΒΗΓΙΔΑ πρωταθλήτρια LOVIK Karoline με αποτέλεσμα η Ελευθερία να μην περάσει στα REPESHAGE για να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο. Απλά να αναφέρουμε ότι η Λιάτσου ήταν κατά ένα χρόνο μικρότερη από όλες τις συμμετέχουσες.
Δεν πρέπει να παραλείψουμε να δώσουμε τις ευχαριστίες μας στους ομοσπονδιακούς προπονητές ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ (γυναίκες) και ΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (άνδρες) για την συμπαράσταση και την τεχνική καθοδήγηση που πρόσφεραν στην Ελευθερία καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.
Για να δείτε αποσπάσματα από τον αγώνα της πρωταθλήτριάς μας σε ερασιτεχνική λήψη πατήστε εδώ.
Παρόλο που η Αγρινιώτισσα πρωταθλήτρια είχε δηλωθεί να αγωνιστεί και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κορασίδων στις 22-28/8/2011 δεν θα μεταβεί στην Ουγγαρία γιατί ήταν κουρασμένη ( σκληρές προπονήσεις όλο το καλοκαίρι ) και έφυγε για ολιγοήμερες (πλησιάζουν οι μέρες που θα ανοίξουν τα σχολεία ) διακοπές και μπάνια.
Της ευχόμαστε καλή ξεκούραση .

Δεν υπάρχουν σχόλια: