Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Aγώνες παμπαίδων 2011

Με επιτυχία για τους μικρούς παλαιστές του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ολοκληρώθηκαν οι αγώνες Παμπαίδων που διεξήχθησαν στο κλειστό Γυμναστήριο του Άτλαντα Καλλιθέας στον Ταύρο Αττικής. Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου επέστρεψε στο Αγρίνιο η αποστολή με πολλά μετάλλια και εμπειρίες.
Σε ένα γυμναστήριο γεμάτο από θεατές οι αθλητές μας κέρδισαν αρκετούς αγώνες και τον θαυμασμό και το χειροκρότημα του κόσμου. Για τα παιδιά αυτά θα παραμείνει μια εμπειρία αξέχαστη. Οι μικροί παλαιστές του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (12-13 ετών) που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες έδειξαν με την αγωνιστικότητα τους το θάρρος τους πως είναι το αθλητικό μέλλον του τόπου μας .
Συγκεκριμένα στα 42 κιλά χρυσό μετάλλιο από τον ΝΙΚΟ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ , στα 59 κιλά 5η Θέση από τον ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ στα 66 κιλά ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ 1η θέση και χρυσό μετάλλιο και ο ΝΤΙΝΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο. Στα 73 κιλά ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΣΟΣ κατέλλαβε την 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο και ο ΜΠΑΝΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο.
Για να δείτε στιγμιότυπα από τους αγώνες πατήστε εδώ .
Χαρακτηριστικό περιστατικό που αξίζει να αναφερθεί είναι το παρακάτω : Επειδή η αποστολή (λόγο οικονομικής κρίσης ) ταξίδεψε νύχτα , έφτασε νωρίς στο γυμναστήριο που ήταν κλειστό . Έτσι περιπλανήθηκε για λίγες ώρες στους κεντρικούς δρόμους και τα μαγαζιά της Καλλιθέας. Μας σταματούσαν άνθρωποι από διάφορες ηλικίες και μας έλεγαν λόγια θαυμασμού για τον Παναιτωλικό και την ποδοσφαιρική του ομάδα , για την δική μας συμμετοχή και μας έδιναν κουράγιο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε άθληση στα παιδιά στις δύσκολες εποχές που έρχονται.
Πολύ μεγάλο ευχαριστώ από τους ανθρώπους της αποστολής προς τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ κ. Καψιαμπέτη και τον ΓΦΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ που στήριξαν ο καθένας με τον τρόπο του τους αγώνες αυτούς .
Σε 15 ημέρες από σήμερα η αθλήτρια μας ΛΙΑΤΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ θα αγωνιστεί στα 60 κιλά της Ελευθέρας Πάλης Κορασίδων στην Θεσσαλονίκη .

Δεν υπάρχουν σχόλια: