Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Βράβευση Κούτα Αρη

Στο κτίριο που στεγάζονταν η Τράπεζα της Ελλάδος το Σάββατο το απόγευμα ο Δήμος Αγρινίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων προς τιμήν του αείμνηστου Αγρινιώτη μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση τίμησε τους αθλητές που διακρίθηκαν την χρονιά που πέρασε.
Η Ελληνορωμαϊκή πάλη στην εκδήλωση αυτή είχε την τιμητική της αφού βραβεύτηκε ο Αγρινιώτης παλαιστής του ΓΦΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΚΟΥΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου στην κατηγορία των 120 κιλών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2010.
Την τιμητική πλακέτα του Δήμου Αγρινίου απένειμε στον παλαιστή μας ο κ ΝΙΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ πρώην αρχιδιαιτητής ποδοσφαίρου και μέλος του ΔΣ του Δήμου. Την εκδήλωση εκτός του Δημάρχου Αγρινίου Κ. Μοσχολιού τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής κ. ΓΙΑΝΝΑΚΑ , ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ καθώς και πλήθος παραγόντων , προπονητών , αθλητών και γονέων .
Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκαν οι Αγρινιώτισσες αθλήτριες του στίβου ΚΟΚΚΟΤΟΥ , ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ , ΤΣΩΝΗ που κατά το παρελθόν εκπροσώπησαν την Ελλάδα σε Ολυμπιακούς αγώνες και με πολλές Πανελλήνιες διακρίσεις.Για να δείτε υλικό πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: