Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Δηλώσεις του προπονητή του Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ κ Ι. Θεοδωρόπουλου

Παρά τις ελλείψεις (κάμερες , ορισμένα λάθη νέων διαιτητών ) σε γενικές γραμμές και με τις δεδομένες συνθήκες το πρωτάθλημα ήταν καλό.
Οι δικοί μας αθλητές πήγαν καλά αφού έχουμε μια πρόκριση για την οχτάδα του τελικού πρωταθλήματος παίδων αλλά και οι νεότεροι παλαιστές μας μάζεψαν και νίκες και εμπειρία παρόλο που δεν κατάφεραν να περάσουν στα τελικά. Έχουν όμως άλλες δύο ευκαιρίες ( Λάρισα και Θεσσαλονίκη )
Ένα καλοπροαίρετο σχόλιο για την διαιτησία : Οι διαιτητές μας μοιραία προέρχονται από κάποια σωματεία στα οποία ήταν αθλητές ή μέλη τους. Όμως πρέπει να ξέρουν ότι μεγαλύτερη βοήθεια προσφέρουν στους αθλητές όταν οι αποφάσεις τους στηρίζονται στην εφαρμογή των κανονισμών και την δικαιοσύνη γιατί θα τους βελτιώνουν διαρκώς.
Εξάλλου εκτίθενται ανεπανόρθωτα αφού όταν αδικούν είναι θέμα χρόνου η αδικία να ξεσκεπαστεί.
Πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν είναι οι μοναδικοί που μπορούν να ερμηνεύουν τους κανονισμούς αφού πια υπάρχει μεγάλος αριθμός προπονητών πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με εξαιρετικό ήθος και ευφυΐα .
Θα πρέπει οι διαιτητές υψηλής εμπειρίας όταν διαπιστώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά να σηκώνουν του βάρος κατά περίπτωση ώστε να μην υπάρχουν τριβές και αδικίες κυρίως στους μικρούς και νέους αθλητές , όπως προβλέπουν οι κανονισμοί.
Κλείνω το σχόλιο με τα λόγια του προπονητή μου αείμνηστου ΤΑΣΟΥ ΜΩΥΣΙΔΗ : Να δουλεύετε διαρκώς και σκληρά ώστε να γίνετε τόσο καλοί που όσο και να προσπαθήσουν να σας αδικήσουν ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.

1 σχόλιο:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΪΡΑΚΗΣ είπε...

Συγχαρητήρια για τις απόψεις σου !!!!!!