Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Με την αυριανή προπόνηση ( Μ. Τετάρτη προπονητήριο πάλης στις 15:00 ) ολοκληρώνεται η προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών της πάλης ενόψει των διακοπών του Πάσχα.
Οι αθλητές και οι προπονητές εύχονται καλες γιορτές και χαρούμενο Πάσχα να περάσουν όλοι , καθώς μετα τις εορτές μπαίνουν στις υποχρεώσεις του αγωνιστικού προγράμματος ( επιστροφή την Τετάρτη του Πάσχα στις 15:00 ).Μέσα απο την δημοσίευση αυτή ευχόμαστε Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση σε όλους τους αθλητές μας που βρίσκονται μακριά μας και στις οικογένειές τους αλλα και στους φίλους μας παράγοντες - δημοσιογράφους - προπονητές - την Ομοσπονδία και τους υπαλήλους της , που παρακολουθούν την πορεία μας και είναι κοντά μας , με την υπόσχεση ότι πράττουμε πάντα ότι είναι δυνατόν αυτη την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για να κρατήσουμε την πάλη ζωντανή και στο Αγρίνιο αλλα και μέσα απο τις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις .
Η πρωταθλήτριά μας ΛΙΑΤΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που αγωνίζεται στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κορασίδων στις 20-21 Απριλίου στην Αθήνα πήρε ειδικό πρόγραμμα διατροφής και προπονήσεων για τις ημέρες του Πάσχα και συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: