Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Σας συνδέουμε με δημοσιευμένα στο youtube βίντεο των αθλητών μας από μερικούς αγώνες της Α΄φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων και εφήβων που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο της Δροσούπολης στα Νέα Λιόσια 12 Φεβρουαρίου 2011Για να παρακολουθήσετε τον αγώνα παίδων ανάμεσα στον αθλητή μας ΚΟΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΗ και τον αθλητή ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗ του ΠΟΠ ΨΑΧΝΩΝ πατήστε εδώ
Για να παρακολουθήσετε τον αγώνα ανάμεσα στον αθλητή μας ΚΟΥΤΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ και τον αθλητή ΚΟΤΑΝΙΔΗ ΑΛΕΞΗ του ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ πατήστε εδώ
Για να παρακολουθήσετε τον αγώνα παίδων ανάμεσα στον αθλητή μας ΚΟΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΗ και τον αθλητή ΧΑΛΚΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟΥ του ΑΘΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ πατήστε εδώ
Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Εκπρόθεσμη δήλωση για τους αγώνες στην Λάρισα

Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία του Δ/ντη της ΕΟΦΠ κ. Μπίρη με τον προπονητή του Παναιτωλικού κ. Θεοδωρόπουλου μεταφέρθηκε η πληροφορία ότι η δήλωση συμμετοχής των αγρινιωτών παλαιστών ήταν εκπρόθεσμη ( λήξη προθεσμίας ήταν Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου ενώ η δήλωση συμμετοχής εστάλει με Φαξ την Πέμπτη το πρωί στις 17 Φεβρουαρίου ).Σαν συνέπεια του προηγούμενου είναι να αποκλειστεί η συμμετοχή των παλαιστών μας (παίδων και εφήβων ) από τους αγώνες της Λάρισας και η δυνατότητα να προκριθούν στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος , αλλά έχουν ακόμα μία ευκαιρία στην Γ΄φάση στις 19 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι αυτό ωφείλεται σε δική μας αμέλεια αλλά και στο πολύ μικρό χρονικό διάστημα που μας δόθηκε αφού 12-13 είχαμε αγώνες στην Δροσούπολη και μόνο τρείς εργάσιμες μέρες μετά για την δήλωση.
Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Α΄ φάση Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων – εφήβων 2011

Επιτυχής ήταν η συμμετοχή των παλαιστών του Παναιτωλικού στους αγώνες παίδων – εφήβων που έγιναν στο κλειστό Γυμναστήριο της Δροσούπολης το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011 .Συγκεκριμένα στην κατηγορία 85-100 kgr παίδων ο Κούτας Γρηγόρης κατέκτησε την Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο αφού κέρδισε με πτώση τον ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗ του ΠΟ ΨΑΧΝΩΝ έχασε 2-1 στην Τρίτη περίοδο ύστερα από μια συγκλονιστική προσπάθεια από τον ΧΑΛΚΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟ του ΑΘΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ αφού τον εγκατέλειψαν οι δυνάμεις του ( έχασε το πρωί 3,5 kgr μέσα σε δύο ώρες προκειμένου να πιάσει το όριο των 100 kgr της κατηγορίας ) Στην συνέχεια στα REPECHAGE κέρδισε τον αθλητή του ΑΤΛΑΝΤΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΠΑΤΣΑΤΖΗ ΣΤΕΦΑΝΟ που εγκατέλειψε τον αγώνα. Ο Αθλητής μας προκρίθηκε έτσι στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων (7-8 Μαΐου) και θα αγωνιστεί με τον αθλητή που θα κατακτήσει την 2η θέση της Β΄ φάσης στις 26 Φεβρουαρίου στην Λάρισα.
Στην ίδια κατηγορία ( 85-100 kgr) εξαιρετική ήταν η εμφάνιση των νεότερων παλαιστών μας του ΜΠΑΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ( κατετάγη 3ος και αυτός αλλά δεν προκρίνεται στην τελική οχτάδα , έχοντας άλλες δύο ευκαιρίες να το πετύχει κέρδισε τον παλαιστή ΜΠΟΥΧΛΗ ΝΙΚΟ του ΑΤΛΑΝΤΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ με πτώση και του ΜΠΑΚΑ ΘΑΝΑΣΗ που είχε την ατυχία να κληρωθεί με τον συναθλητή του ΜΠΑΚΑΛΗ και αφού ηττήθηκε δεν πέρασε στα REPECHAGE.
Στην κατηγορία 100-120 kgr των εφήβων ο ΚΟΥΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ έχασε στην Τρίτη περίοδο σε ένα φοβερό αγώνα , από τον ΑΛΕΞΗ ΚΟΤΑΝΙΔΗ του ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ αφού τον πρόδωσε η φυσική του κατάσταση ( είναι μαθητής της Γ΄ Λυκείου και προετοιμάζεται για τις Γενικές εξετάσεις με αποτέλεσμα να έχει παραμελήσει τις προπονήσεις του ) και κατέλαβε την 5η θέση .
Διαβάστε περισσότερα...

Δηλώσεις του προπονητή του Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ κ Ι. Θεοδωρόπουλου

Παρά τις ελλείψεις (κάμερες , ορισμένα λάθη νέων διαιτητών ) σε γενικές γραμμές και με τις δεδομένες συνθήκες το πρωτάθλημα ήταν καλό.
Οι δικοί μας αθλητές πήγαν καλά αφού έχουμε μια πρόκριση για την οχτάδα του τελικού πρωταθλήματος παίδων αλλά και οι νεότεροι παλαιστές μας μάζεψαν και νίκες και εμπειρία παρόλο που δεν κατάφεραν να περάσουν στα τελικά. Έχουν όμως άλλες δύο ευκαιρίες ( Λάρισα και Θεσσαλονίκη )
Ένα καλοπροαίρετο σχόλιο για την διαιτησία : Οι διαιτητές μας μοιραία προέρχονται από κάποια σωματεία στα οποία ήταν αθλητές ή μέλη τους. Όμως πρέπει να ξέρουν ότι μεγαλύτερη βοήθεια προσφέρουν στους αθλητές όταν οι αποφάσεις τους στηρίζονται στην εφαρμογή των κανονισμών και την δικαιοσύνη γιατί θα τους βελτιώνουν διαρκώς.
Εξάλλου εκτίθενται ανεπανόρθωτα αφού όταν αδικούν είναι θέμα χρόνου η αδικία να ξεσκεπαστεί.
Πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν είναι οι μοναδικοί που μπορούν να ερμηνεύουν τους κανονισμούς αφού πια υπάρχει μεγάλος αριθμός προπονητών πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με εξαιρετικό ήθος και ευφυΐα .
Θα πρέπει οι διαιτητές υψηλής εμπειρίας όταν διαπιστώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά να σηκώνουν του βάρος κατά περίπτωση ώστε να μην υπάρχουν τριβές και αδικίες κυρίως στους μικρούς και νέους αθλητές , όπως προβλέπουν οι κανονισμοί.
Κλείνω το σχόλιο με τα λόγια του προπονητή μου αείμνηστου ΤΑΣΟΥ ΜΩΥΣΙΔΗ : Να δουλεύετε διαρκώς και σκληρά ώστε να γίνετε τόσο καλοί που όσο και να προσπαθήσουν να σας αδικήσουν ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.
Διαβάστε περισσότερα...