Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Πορεία 8 χιλιόμετρα

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010 οι μικροί αθλητές της πάλης πραγματοποίησαν με επιτυχία την προγραμματισμένη πορεία μήκους 8000 μέτρων. Στα πλαίσια της προπαρασκευαστικής αθλητικής προετοιμασίας τους οι μικροί κυρίως αθλητές της Ελληνορωμαϊκής πάλης του Παναιτωλικού Γ.Φ.Σ. περπάτησαν περίπου 8km δρόμου
διανύοντας την διαδρομή : Πλατεία Εθνικής Αντίστασης - Αγ. Ιωάννης Ρηγανάς και μέχρι το ρέμα της Ερμείτσας και ξανά επιστροφή. Η επόμενη πορεία που θα προγραμματιστεί θα γίνει μάλλον στο δασύλιο του Αγίου Χριστοφόρου ώστε να ετοιμαστούν οι αθλητές να ακολουθήσουν το διήμερο στο ορειβατικό καταφύγιο στο περιστέρι του όρους Παναιτωλικό την Άνοιξη Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Αγιασμός - Παρουσίαση των ομάδων


Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010 στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Αγρινίου "Μιχάλης Κούσης" Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός των αθλητών - προπονητών και παραγόντων του συλλόγου ΓΦΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. Τον Αγιασμό έκανε ο Πατήρ Βαρθολομαίος από το Αγιο όρος.
Με την παρουσία των αθλητών των τμημάτων Εληνορωμαϊκης Πάλης , μπάσκετ και χάντμπωλ , των προπονητών τους και της Διοίκησης του ΓΦΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ σε μια σεμνή τελετή έγινε ό Αγιασμός με την ευχή να υπάρξει σε όλους υγεία και μιά καλή αγωνιστική περίοδος.

Το βράδυ της ίδια μέρας στην αίθουσα ΜΟΡΦΕΣ του Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου έγινε η παρουσίαση των ομάδων και των αθλητών τους παρουσία Δημοσιογράφων της περιοχής και η Διοίκηση απάντησε σε ερωτήσεις τους.
Διαβάστε περισσότερα...

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Μέση γέφυρα στην όρθια πάλη

Στην προπόνηση της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου έγινε επίδειξη από τον Προπονητή του τμήματος η εκτέλεση στην λαβή Μέση γέφυρα από την όρθια πάλη.Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Διαβάστε περισσότερα...

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Προπονήσεις - Εγγραφές

Με κανονικούς ρυθμούς άρχισαν και συνεχίζονται οι προπονήσεις της Πάλης στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου ΓΕΛ Αγρινίου.
Προσωρινά και μέχρι να τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις των μικρών αθλητών με φροντιστήρια και άλλες δραστηριότητες οι προπονήσεις διεξάγονται 6-8 κάθε Δευτέρα -Τετάρτη και Παρασκευή.
Για την εγγραφή των νέων αθλητών και αθλητριών εκτός από την αίτηση που πρέπει να συμπληρώσουν απαιτούνται και α. πιστοποιητικό ιατρού β. πιστοποιητικό γεννήσεως και γ. Δύο φωτογραφίες.
Για την συμμετοχή των αθλητών στά προγράμματα προπονήσεων και των λοιπών εκδηλώσεων δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση.
Πληροφορίες -εγγραφές : Γραφεία ΓΦΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Προυσιωτίσσης 15 Αγρίνιο (Γήπεδο Παναιτωλικού) καθημερινά 5-8 το απόγευμα τηλ 2641052898 ή σε επαφή με τους προπονητές
Διαβάστε περισσότερα...